Pensioenadviseur Limburg


Pensioen is niet moeilijk, maar wordt moeilijk gemaakt!

Op zoek naar een onafhankelijke pensioenadviseur? Een expert die heel eenvoudig duidelijkheid kan verschaffen op het gebied van pensioen en vermogen, voor werknemers, werkgevers of ondernemers? CeK.Benefits is uw pensioenadviseur in Limburg. Al meer dan 20 jaar maken wij pensioenberekeningen en -overzichten voor werknemers, werkgevers, ondernemers en accountants.

Experts in pensioenberekening in Limburg

Met behulp van onze eigen ontwikkelde programmatuur en onze expertise van meer dan 20 jaren, maken wij het pensioen voor iedereen heel eenvoudig volledig inzichtelijk. Men krijgt cijfermatig en grafisch, zowel bruto als netto, een overzicht van de totale pensioensituatie. Met daarbij het antwoord op de meest gestelde vraag: ‘Wat heb ik netto per maand?’ Dit alles tegen faire en  transparante tarieven.

Neem contact met ons op
Vrouw werken

Pensioen advies voor werknemers in Limburg

Als uw pensioen leeftijd nadert kan er plots veel op u af komen. Als werknemer heeft u niet altijd goed inzicht op het opgebouwd pensioen, waar u recht op heeft of u zit met een specifieke vraag over uw situatie. Het is belangrijk dat u op tijd weet waar u aan toe bent met uw pensioeninkomen. Zo kunt u een pensioengat voorkomen. Een pensioengat ontstaat wanneer u minder koopkracht heeft tijdens uw pensioen dan u ervoor had. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren omdat u een deel van u tijd minder heeft gewerkt, als u gescheiden bent of een tijdje als ondernemer bezig was. Deze omstandigheden kunnen uw netto pensioeninkomen er anders uit laten zien. Daarom is het op tijd raadplegen van een expert erg belangrijk.

Zakenman

Werken met behoudt van AOW

Heeft u bijvoorbeeld vragen over het blijven werken na het behalen van uw AOW leeftijd? Hoe zit het met de eventuele gevolgen voor uw AOW en pensioen? Onze experts kunnen deze en vele andere vragen beantwoorden en zo een duidelijk overzicht bieden in wat er allemaal gaat veranderen vanaf het moment dat u de AOW leeftijd bereikt.

Neem contact met ons op

Online Demo

Via de online demo krijgt u volledig inzicht in de pensioenregeling van uw werknemers en bepaalt u en de werknemers zelf 
de hoogte van de kosten.
Plan online demo

Pensioen via werkgever

Hoe werkt de pensioenregeling via de werkgever? Is het bij elke werkgever een verplichte regeling of moet u hier zelf achteraan? Ook als de AOW leeftijd nog verder in de toekomst ligt, is het interessant om nu alvast te kijken naar uw pensioenregeling. Het zou zonde zijn als u inkomsten mist op een latere leeftijd, die u nu al zou kunnen regelen. Met behulp van onze tools kunnen wij overzichtelijke simulaties bieden over de toekomstige pensioeninkomsten aangepast op uw situatie. Hierbij kan ook rekening gehouden worden als u in de toekomst minder wilt gaan werken. Zo ziet u precies wat er dan veranderd voor uw AOW.

Neem contact met ons op
Ondernemer

Aanvulling op het pensioen

Natuurlijk is het fijn om te weten dat u ruim kunt leven op uw oude dag. Natuurlijk zijn er verschillende mogelijkheden om hiervoor te zorgen. Naast het wettelijke AOW kunnen er verschillende aanvullingen ingezet worden. Heeft u bijvoorbeeld extra spaargeld, onroerende zaken of andere vermogen? Dan kijken onze experts samen met u hoe u deze zekerheid vast kunt zetten. Heeft u geen eigen vermogen maar wilt u wel een aanvulling regelen, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Adviseur

Pensioen advies voor werkgevers in Limburg

Onze experts staan ook klaar voor de werkgevers die vragen hebben over pensioenregelingen binnen hun onderneming. Natuurlijk wilt u het beste voor uw werknemers, maar door wijzigingen in de pensioenregelgeving kan het nog wel eens lastig zijn om op de hoogte te blijven van alle actuele verplichtingen. Ook daarom is het raadzaam om de hulp in te schakelen van onze ervaren pensioen adviseurs. Heeft u al een pensioenregeling voor u werknemers? Dan kunnen wij u ontlasten door deze voor u te beheren, efficiënt en voordelig.

Wilt u een simulatie maken voor uw onderneming? Vraag dan de online demo aan, waarbij u volledig inzicht krijgt over de kosten van de pensioenregeling.

Online demo aanvragen

Pensioen advies voor ondernemers in Limburg

Als ondernemer staat u er niet alleen voor! Onze experts helpen door u overzicht en advies te bieden. Dit geeft u een stukje zekerheid voor de toekomst. Ook krijgt u advies op basis van uw situatie en behoefte waarbij wij samen kijken naar de mogelijkheden in combinatie met uw vermogen. Bent u dus opzoek naar een partner die samen met u de zekerheid voor de toekomst kan regelen, dan bent u bij CeK.Benefits bij het juiste adres.

© CeK.Benefits - 2024. All rights reserved.
Chat openen
1
Chat met ons
Hoe kunnen wij u helpen?