Onze dienstverlening

CeK.Benefits maakt pensioen voor iedereen heel eenvoudig inzichtelijk. Ontdek onze voordelen en plan geheel vrijblijvend een online demo.

Werknemer

U wenst inzicht in uw pensioen.  ➤ Wij laten u heel eenvoudig zien hoe u ervoor staat. Bekijk voorbeeld.
U gaat met pensioen en dient een uitkering aan te kopen. ➤  Wij regelen u de hoogste uitkering.
U gaat scheiden. ➤ Wij adviseren u omtrent uw pensioen.
Uw arbeidsovereenkomst wordt (on)vrijwillig gewijzigd of beëindigd. ➤ Wij vertalen het (nadelig) effect voor uw pensioen in Euro’s nauwkeurig.
Neem contact met ons op
Vrouw werken
Zakenman

Werkgever

U heeft vragen over een (mogelijk) verplichte aansluiting bij een bedrijfstakpensioenfonds. ➤ Wij verschaffen u duidelijkheid en beperken uw bestuurdersaansprakelijkheid. 
U wilt een pensioenregeling introduceren en wenst inzicht in de kosten. ➤ Wij laten u heel eenvoudig zien hoeveel pensioen kost en hoe u deze kosten optimaal kunt beheersen.
Uw pensioenregeling wijzigt. ➤ Wij geven u heel pragmatisch inzicht in de mogelijkheden die er zijn.
U heeft een bestaande pensioenregeling voor uw werknemers. ➤ Wij beheren uw pensioenregeling efficiënt en voordelig.
Neem contact met ons op

Online Demo

Via de online demo krijgt u volledig inzicht in de pensioenregeling van uw werknemers en bepaalt u en de werknemers zelf 
de hoogte van de kosten.
Plan online demo

Ondernemer (DGA / ZZP)

U wenst inzicht in uw pensioen. ➤ Wij laten u heel eenvoudig zien hoe u ervoor staat aan de hand van uw inkomen gecombineerd met uw vermogen. Bekijk voorbeeld.
U gaat met pensioen en dient een uitkering aan te kopen. ➤ Wij regelen u de hoogste uitkering.
U heeft een pensioen of oudedagsverplichting in eigen beheer. ➤ Wij adviseren en beheren uw regeling efficiënt en voordelig.
Neem contact met ons op
Ondernemer
Adviseur

Adviseur

Signaleert u als adviseur een van bovenstaande behoeftes of krijgt u een andere vraag over pensioen van uw relaties, neem gerust vrijblijvend contact op.

CeK.Benefits is dé specialist die al meer dan 20 jaar wordt ingeschakeld door (assurantie)adviseurs, accountants en (arbeids)juristen. Enerzijds omdat men niet beschikt over de benodigde vergunningen om pensioenadvies te mogen verstrekken en anderzijds omdat de kennis vaak te specialistisch is en CeK.Benefits uitsluitend actief is op de nichemarkt van pensioenadvies en -berekeningen.
Neem contact met ons op
© CeK.Benefits - 2023. All rights reserved.
Chat openen
1
Chat met ons
Hoe kunnen wij u helpen?